Tehnologie si Soare [RO]

Tehnologie si Soare [RO]

AroundWise Technologies ofera posibilitatea unei cariere in domeniul IT in cel mai insorit si viu oras din Spania: Alicante. Pentru o viata noua, aplica aici.

Alicante este capitala provinciei cu acelasi nume, aflandu-se la sud de comunitatea din Valencia. De asemeni, acest oras este un port istoric binecunoscut, care a avut un rol important in razboiul purtat intre romani si cartaginezi, fiind, in acelasi timp, unul din orasele cu cea mai mare crestere economica din Spania.

Pe seama bogatei sale istorii, Alicante are foarte multe de oferit celui avid de cultura si frumos. Putem mentiona aici obiective turistice ca Primaria Alicante, Muzeul de Arte Frumoase Gravina, Muzeul de Arheologie Alicante, Manastirea Santa Faz, Manastirea San Agustin, Insula Tabarca, Esplanada Spaniei, Castelul Santa Barbara, Castelul San Fernando sau Bazilica Santa Maria, fiecare dintre acestea avand imagini si povesti deosebite.

Cu mai mult de 3000 de ani de istorie in spate, orasul Alicantecombina vechiul cu noul intr-un stil unic ce il face destinatia demna de vizitat macar o data in viata. Orasul se bucura de plajele intinse, istoria prezenta la tot pasul si o viata tumultoasa de noapte. Acest oras iberic reuseste repede sa ajunga la inima tuturor, indiferent de varsta, prin coloritul local atat de expresiv.

Daca iti doresti o viata in Alicante, aplica aici!

All rights reserved Humans Technologies.